expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 30. септембар 2014.

SVE ZA JEDNU~JEDNA ZA SVE...UTAKMICA BR.3



SVE ZA JEDNU~JEDNA ZA SVE...UTAKMICA BR.3
Nije vredelo...Visestruko brojnije protivnice na terenu mogle su samo da stisnu ruku boljima....CingCangPinngPongTras Bum i sve ostale igracice Kine jedino su uspele da malo namuce nase SAMPIONKE koje su opet pokazale i dokazale kako se bori za svoju zemlju.
Prvi krug je prosao...LEPOTICE su pokazale da mogu,zele i umeju...Nama ostaje samo da stisnemo palceve i pozelimo im da budu i dalje ono sto jesu.I opet kazem...SAMO ZA NJIHOVU SLAVU I NJIHOVU SRECU,jer su sve skoro same i postigle.
Utakmica koja predstoji je najvaznija.Kuba ili Koreja,sasvim je nebitno...Najbitnije da mi pored televizora osetimo onaj prepoznatljiv duh,vidimo poznate osmehe i borbu svih 40 minuta.A,one to i te kako znaju mogu i umeju.Danas su dokazale opet da su nas ponos,pokazace i sledecu utakmicu...i to,ma sta bilo i kako se zavrsilo...One jednostavno,ne znaju drugacije i jednostavno im Marina ne dozvoljava da "zaborave"sve sto su ucene.
KRV,SUZE,ZNOJ...SVI ZA JEDNU JEDNA ZA SVE...
Milica Dabovic Dajana Butulija , Sasa Cadjo , Nevena Jovanovic , Ana,Tamara,Jelena,SaraMarina Markovic I OSTALI HEROJI U TURSKOJ...
U BOJ,KRENITE JUNACI SVI!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар