expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 17. новембар 2014.

KASPER BROJAC IMAJU, A BROJAC ZA IZRECENE GLUPOSTI-NE!

Odavno se oni broje troduplo,vracaju gledaoce,karte provlace po par puta...Jako nam je poznato da gur-gur metodom pokusavaju da ozive svoje klubove,naprave vestacko interesovanje i"kupe"publiku.Nikom vise od nas i ne smeta kada objave posete od 20000gledalaca a golim okom mozete"izbrojati"jedva desetak hiljada.
Sve je njima dozvoljeno u sezonama izmedju dva kupanja i narucivanja letnje sportske opreme...jer,ona dugih rukava njima i ne treba.Moze im se oprostiti i broj "prodatih"sezonskih karata,broj dozivotnih kupljenih i broj"zamrznuto-konzerviranih"simpatizera.SVE,SVE ALI,LJUDSKA GLUPOST,NE!
U godinama koje su za nama,u vremenu kada svi znaju a nece da kazu i okolnostima koje su neminovno ukazivale da su oni MRTVI kao klub,SD i sekcija,nasli su se "osvedoceni pametnjakovici"koji ce nam "otvoriti oci i servirati istinu".
Malenog,mucenog Lula,niko nije ni shvatao ozbiljno.Klovn na mestu gde je bio,cuvar casti i stubova,osvedoceni borac za "njihovu stvar",zavrsio je tamo gde je i trebao.U Sopotu,mestu odakle nije ni trebao izaci ni promoliti nos posle fudbalske karijere.Njegove izrecene gluposti mogu se zato i svariti i staviti pod obicasn merac izrecenih gluposti.
Medjutim,gospodin sadasnji,alfa ,omega i slika danasnje pokojnice,ne sme se tek tako olako shvatiti.Njegova biografija,"doskolovavanje"u Evropi i belom svetu,kao i njegov "napor"da prevazidje sve dosadasnje-nije za zanemariti.Njegove izjave,pune stila,zanosa i ljubavi prema doticnoj ne smeju ostaviti nikog ravnodusnim.I umesto da se njime pozabave one velike psihoanaliticarke,one su svoje znanje usmerile na ponasanje DVa.Umesto da mu neko kaze i ukaze da kolicina izrecenih gluposti moze samo da mu smeta,oni se utrkuju da "misaone iskaze"odmah okace u naslove.I na kraju,umesto da ga se stide,oni ga zbog glupavih izjava kuju u nebesa.
Koliko ce im dobra doneti,videce oni sami.Vec sada je na utakmicama evidentna izreka da im dolazi iz zadnjice u glavu i da polako napustaju "brod koji je odavno potonuo".Sve manje gledalaca,sve slabija podrska i sve veci otpor nekom ko vodi jedan klub a zeli da upravlja drugim.
Nama kao navijacima i PORODICI PARTIZANA,sasvim je svejedno da li ce on biti OFKovac ili predvodnik pokojne.Samo,neka mu neko vec jednom kaze da svojim izjavama samo pravi sebe smesnim.Toliko smesnim da ce umesto ovog"Kasper brojaca"neko zbog njega morati izumeti brojac i merac gluposti!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар