expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 18. новембар 2014.

PAMET NAPRED-DJURA I OSTALI, STOJ!


 Svaki put,kada se blize izboti u FK PARTIZAN,kao da moramo da slusamo o raznoraznim Djuricima,Popovicima,Bogicevicima,Karadzicima i ostalim lokalnim"badzama".Kao da nam vise nije dosta i da ne znamo da od takvih,vise nema "leba"kao i da dobro klubu nece doneti ni jedan?!
 Sitne duse,sitna lova i isto takva medjusobna prepucavanja,doveli su do toga da PARTIZANOVI fudbaleri na dresovima odavno nemaju sponzora kojeg zasluzuju i koji ce im doneti mir i stabilnost.Sramota je da,dok neke nizerazedne ekipe nose na dresovima imena"jakih igraca",najbolji klub u zemlji i regionu danas,nema ni slovo.
Smesne pare koje pominju svaki od kandidata za mesto predsednika koje bi obezbedili u klub,samo je dokaz da nisu ni prici istom i da PARTIZANU konacno treba,neko OZBILJAN!

A,ozbiljnog,moze samo dovesti ozbiljno evropsko ime vezano za PARTIZAN.Da li je to Mijat,Antara,Jokan,Milinko ili neko deseti...nije ni bitno.Najvaznije je da se krene u Evropu i oslobodi konacno ovih "lokalno-seoskih"veza i vezica koje klub vezu za prosecnost.
Ozbiljan,preozbiljan sponzor...predsednik koji zna ekonomiju a ne zna za stranke...zna za biznis a ne zna za protekciju...zna za uspeh a ne za burazerstvo...Kada takvog i tolikog nadju ove vedete,onda cemo lako za sportske direktore,direktore omladinskih skola,trenere i sekretare..Jer, imena za takva mesta imamo a za ovo prvo-u Srbiji,NIKADA NECEMO NACI!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар