expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 22. децембар 2014.

FINALE KUPA JEDNOG, OPET NEBITNOG SPORTA!

 Malo ko u ovom trenutku zna da je zavrseno finale kupa Srbije u kojem je Radnicki,nazalost,pobedio nase momke rezultatom 5:4...
Kazem,malo ko zna,jer se u zemlji u kome je ovo pre samo par godina bio jednom i sport "nase mladosti,ponosa i dike" danas nema ni naznaka oprenosu istog.
Naravno,odmah sumnjamo:NEMA NJIHOVOG"PONOSA", NEMA NI PRENOSA!!!I naravno sada cemo cekati izgovore tipa:slagalica usla u finale, Milka Canic mora da pozeli dobro vece,sednica naprasno produzena,serije u Indiji imaju svadbena veselja..."Sve, samo da opravdaju idiotsko neprenosenje utakmice u vaterpolu.
Idioti,secikese,kreteni i nabiguzice...VATERPOLO je ODUVEK bio nas ponos i nada.Oduvek je bio sport u kojem smo bili klupska i reprezentativna VELESILA.Vaterpolo se nije ugasio od kada ste Vi i Vas klub ponovo vraceni u bazen za neplivace.Djubrad ,olosu i koristoljupci, mi klub volimo i kad je prvak Evrope i kada nema uspeha...pratimo ga i bodrimo kada nas omalovazavate i ignorisete.
Neka vam je sada kosarka "sport broj 1",neka vam svih reklama i emisija o njoj kao"ponosu ove godine"..Samo znajte,MORA DOCI DAN kada ce te sve svoje izmete morati pojesti i polizati...Polako,ali sigurno...
Mi izgubili jesmo jos jednu utakmicu,ali RAT protiv vas necemo nikad.RAT uvek dobijaju posteni, pravi i pravedni.Letite sada u svojoj samozivosti , docice dan kada ce te se udaviti u sopstvenom bazenu za neplivace!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар