expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 20. март 2015.

DUSKO VUJOSEVIC-SALE PAVLOVIC...

 SUBJEKTIVAN STAV:Delovao je iscrpljeno, umorno i neispavano.Nije mi odavao utisak coveka koji je srecan i koji je zadovoljan onim sto se desilo i desava.Princip da niko nije iznad tima, izgleda da nece pogaziti,po cenu da Sasa ode i ne vrati se.Njegova prica i njegova strana iste, kaze nam da nije zadovoljan Saletovim zalaganjem, ponasanjem i igrom zadnih utakmica kao ni davanjem primera ostalim momcima.
Dve sujete,dve velicine, dva gledanja na dogadjaj.Sasino razmisljanje jos ne znamo ali ovde ocito neko mora popustiti.Neko mora priznati da je prenaglio i pogresio.Cini mi se,poznavajuci Dula kroz prethodne postupke,ovakvog kakav je, on nece!Na potezu je Sale...Ili ce ostati i prihvatiti metode trenera ili ce ostati dosledan razmisljanima jedne istinske nba zvezde u timu i otici iz SVETINJE!
Sve je moguce i izvodljivo i sve je otvoreno...Videcemo sta je na kraju svega ali nepokolebljiv, bljutav osecaj da je sve opet doslo u pogresno vreme-ostaje.
Oni ce odluciti ,i oni su na potezu...
JA NAVIJAM ZA...
PARTIZAN!!!
GOXY:)


1 коментар:

  1. Strašan udarac za navijače. Sukob između trenerske veličine koji nam je donio neizmernu radost u zadnjih 30 godina i igračke legende koji je pomogao kad je bilo najteže i koji je prostro na parket svoje grobarsko srce. Grobari osećaju da im se srce seče na pola i to tupim nožem.
    Ne bude li kompromisa, neko od njih dvojice će biti krivv za eventualni neuspeh ove sezone. I to neoprostivo kriv!

    ОдговориИзбриши