expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 24. март 2015.

PARTIZANOVCI~STARA GARDA!!!

 Cudni su putevi GROBARSKI!Nikada ne znas kada ces naici, upoznati i zavoleti kao BRATA, nekog,do tada tebi, stranog i nepoznatog.Narocito nekog ko pripada onoj,staroj iskrenoj i neiskvarenoj skoli,kojoj je PARTIZAN SVETINJA a sve ostalo nebitno.
 "Spojilo" nas je ovo"cudo tehnike",ljubav prema klubu i istinska zelja za ocuvanjem CRNO-BELE TRADICIJE..Covek koji u svojoj kolekciji ima na hiljade VHS kaseta, isecaka iz novina, zapisa i kolekcija, koji je "cuvar GROBARSTVA"na poseban nacin,brat prijatelj,saradnik sa hiljadama GROBARA ,bez razlike u godinama i na pol.Covek kojeg na svakoj utakmici mozete videti sa GROBARSKOM pesmom na usnama, sa radoscu sto je GROBAR i zahvalnoscu sto tu pripada.Jednostavno,dobar plemenit i iskren,bas kao sto je naucen, bas kao sto AVANGARDA i proizvodi a STARA SKOLA neguje..
O "avanturama" s njim i "akcijama"zvanim :"STO~KEC NOCU U KISNOJ NBGD NOCI"  pisati necu, iako sam obecao:)Jer,neke price se ne mogu u GROBARSTVU ispisati i prepricati vec samo doziveti i saznati licno.Da li na stadionu, hali, "Uzicu" ili skrovitom mestu...nije ni bitno.Bitno je da imam cast i privilegiju poznavati i imati za BRATA ovakvog coveka i GROBARA!!!
HVALA BRATE MIKI ZA SVE!!!
GOXY:)

4 коментара:

  1. Miki brat, veliki covek i Grobar! Mnogo ga volim i postujem, jednom prilikom nakon Partizanove utakmice osvanusmo u kaficu kraj Pionira, poslednja dva gosta u rano zimsko jutru ga zatvorili. Kroz razgovor saznala sam da je dugo radio sa mojim ocem i da se odlicno poznaju. Tokom druzenja i kasnijih prica ispostavilo se da slavimo istu slavu, Svetog Luku, kao da smo rod rodjeni.

    ОдговориИзбриши
  2. Miki brat, veliki covek i Grobar! Mnogo ga volim i postujem, jednom prilikom nakon Partizanove utakmice osvanusmo u kaficu kraj Pionira, poslednja dva gosta u rano zimsko jutru ga zatvorili. Kroz razgovor saznala sam da je dugo radio sa mojim ocem i da se odlicno poznaju. Tokom druzenja i kasnijih prica ispostavilo se da slavimo istu slavu, Svetog Luku, kao da smo rod rodjeni.

    ОдговориИзбриши