expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 26. април 2015.

DAN POSLE 148. VECITOG DERBIJA...

Nije da nije...Ostace velika zal za propustenom (jos jednom)sansom da se vestacki odrzavani protivnik,dotuce i dokrajci za sva vremena
.Igra, ponasanje, zalaganje i htenje momaka nisu bili sporni i sto se toga tice,kapa dole.Jedino je realizacija bila losa jer, svaka stvorena 100% prilika na ovakvim,psiholoski teskim utakmicama, morala bi da se iskoristi.Medjutim,nema zameranja igracima jer,zeleli su najbolje i hteli su iz sveg srca!
Kizi,takodje, BRAVO!Taktika i zadaci koji su vidjeni govori da je ozbiljan i pametan trener i da je nadmudrio onog sarlatana na klupi pokojne.
O njima?Ni tima ni ekipe ni kluba....od protivnika za respekt pre koju deceniju,sada su u rangu zonasa...ranga,gde su,da je pravde,trebali i biti !
Znali su da provociraju za reflektore u utakmici sa Arsenalom a sada su doziveli da im sve ide u korak s klubom...i reflektori i trava i stadion-u istoriju!
Jos jednom...IGRACI CESTITAM!Ima jos da se igra, a u utakmicama u Novom Sadu, Krusevcu i Cacku samo treba ponoviti ovo od sinoc.Da bi dokazali i pokazali da ste PARTIZAN , Vi to morate!Jer, drugacije i nismo navikli!
GOXY:)

1 коментар: