expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 14. април 2015.

NEKA "IGRA" POCNE...

 Nikada nisam sumnjao da ce bilo koji igrac KK INSTITUCIJE, dati sve od sebe na terenu.Nikada nije bilo sporno da ce krv, suze i znoj ostaviti na parketu bilo s kim da igraju i kako se protivnik pokusava zvati ili zove...
Sto se toga tice, svi smo mirni, ponosni i nestrpljivi da vidimo sve te divne momke kako se bore za SVETI DRES I GRB.Tako ce biti i od veceras i na pocetku ove polufinalne play-off serije.
Nesto drugo meni smeta...Borbe"van terena" mogu da prihvatim i podrzavam.Sve ove igre oko karata i podele ulaznica su sastavni deo borbe iza ociju navijaca i one su oduvek bile sastavni deo psiholoske borbe.Ali...
Do sada su nas:gadjali loptama, urin kesama,pljuvali, drmali koseve udarali s ledja iz prvog reda...i NI JEDNOM do sada nismo REAGOVALI!
Ni jednom do sada nismo , razumem zbog gospodstva, napustili teren i ostavili divljake da konacno shvate da je kosarka IGRA i da u njoj postoji samo jedan GOSPODSKI tim i klub.
Dakle, dosta je bilo oprastanja i tolerisanja ponasanja male raskmecene nadurene tvorevine i njenih pretplacenih igraca i simpatizera.I semenka da padne od veceras pored klupe, ekipu povuci i NE VRACATI SE na teren uz sve posledice kazne i sankcije.Neka igraju sa "momcima iz kraja" sa onima koji im dozvoljavaju da se tako ponasaju i sa Liscem i kompanijom s kojom su ii usli prvi u pakt.
GOSPODSTVO smo MILION puta pokazali, red je da i GOSPODSKI oduvamo ovo malo napaceno stvorenje iz predgradja koje se predstavlja laznim imenom.
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар