expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 9. април 2015.

POCELO JE...IVAN SAPONJIC!

 Nadam se da cemo biti svedoci jedne prebogate i presvetle karijere momka koji je na utakmici u Jagodini upisao podatak za licnu istoriju i za CRNO-BELE statistike.
POCELO JE!Ivan Saponjic je dao prvi zvanicni gol u SVETOM DRESU i sada ce sve biti mnogo lakse.Jos od 30. Novembra 2013. kada je, sa 16 godina, tri meseca i 28 dana usao u igru u 77. minutu protiv Spartaka, videlo se da momak ima fudbalski sve sto bi trebalo da poseduje buduci ljubimac navijaca i FAMILIJE GROBARA.
 Cekao je pravu sansu i za to vreme svojim izjavama dokazivao i pokazao koliki je GROBAR.Bez zurbe i  nervoze, dok je povremeno oblacio CRNO-BELI DRES, uporedo je terorisao u dresu reprezentacije , protivnicke golmane skrecuci vec sada paznju mnogih evropskih klubova na sebe.
Prodajom Skuletica, odlaskom Lazovica i dolaskom trenera Milinkovica, IVAN je izgleda izbio konacno u prvi plan.Sve se poklopilo onako kako treba i vec drugu utakmicu dobija sansu kao starter .Znak zahvalnosti od njega vec je stigao.PRVI GOL U NAJDRAZEM DRESU je postignut.
 Brz, jak, skocan,  tehnicki obucen i pokretljiv...Momak sve ima da u kontinuitetu nastavi sa igrama.Jedino, neiskustvo i velika mladalacka zelja moze da ga sputa ponekad u nameri da bude NAJBOLJI.Nadam se da"dezurni kriticari" mogu nekada i zazmuriti na promasaje kojih ce biti i koji ce neminovno uslediti na utakmicama koje ce IVAN igrati.Jer, jedino tako, mozemo biti svedoci radjanja buduceg SAMPIONA U CRNO-BELOM.
Dakle,PRVI JE POSTIGNUT! Kakva je situacija u zemlji, kakvi su fudbalski predstavnici i predsednici, menadzeri i ostali, nikako ne mozemo ocekivati od decka da se zajedno radujemo i 50-om ili 100-om golu u NAJDRAZEM DRESU.Ostaje nam samo da u skorijoj buducnosti uzivamo u igrama ovog momka i da se nadamo da je ovaj u Jagodini samo kap u okeanu radosti koje ce nam IVAN doneti dok je u NAJDRAZEM DRESU!!!
SAMO NAPRED MAJSTORE!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар