expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедељак, 4. мај 2015.

CETIRI KORAKA BLIZE...

  Prodje i Novi Sad...Momci su nas ponovo uverili da su jaci od svih prica,"proverenih informacija" i pritisaka sa strane.
Nije bilo onako kako zelimo samo prvih 15ak minuta a onda smo uzivali.Nas PARTIZAN ponovo igra fudbal,iako i ovom timu treba bar jos dva ozbiljna i jaka igraca.Ali, to je posao u prelaznom roku onih koji su zaduzeni da misle o tome.Mi mozemo sada konacno da uzivamo i cekamo korak po korak, zvanicnu overu i osvajanje onoga sto nam i pripada po kvalitettu-TITULE PRVAKA.
Drugi neka kukaju, mi imamo svoj put.Polako napredovanje i vracanje na jace pozicije u sportskoj Evropi, dominacija u regionu, konsolidovanje i rast na svim nivoima.Ovako kako je pocelo, sluti na dobro.Ali, naravno da nikom ne verujemo na rec, a cekamo dela.Kada u praksi vidimo sve rezultate izgovorene teorije,mozemo konacno reci da je to ono sto svi zelimo.
Lako je biti pametan posle svega.Ali, kada je titula skoro osigurana i kada su ovi momci zasluzili polako da ih slavimo, sada tek mozemo skinuti kapu za riskantan potez prodaje Skuletica, krpljenje rupa njegovim obestecenjem i "oslanjanje"na limitiranog Kojica i premladog Saponjica.U odnose Lazovic-uprava ne ulazim i ne zelim ni jednu"proverenu"info.da komentarisem, ostavljajuci naravno svakom da misli sta i kako hoce.
Meni je dovoljno za sada sto PARTIZAN igra bas onako kako mnogi od nas zele, da se momci trude, bore i izgaraju na terenu a da se "iza zavese"ponasaju bas GROBARSKI !Samo tako mogu i ova cetiri poslednja kola dokazati i pokazati ono sto mnogi sumnjaju ili su sumnjali dok je PARTIZAN slabije igrao. A to je da su svi kvalitetni i vredni PARTIZANA!
GOXY:)



Нема коментара:

Постави коментар