expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 26. мај 2015.

"DEZURNI KRIVAC" I EMOTIVAC! :)

 Za mnoge je on:"Tatin sin, ubaceni element, prepotentni momak, neko ko placa navijace, davez na lopti..."
Njega ne vole mnogi zbog:"Zastarelog stila igre, ponasanja na terenu, kaficu, ulici..."
Nekima je jako iritantan jer je:" navijacima pokazao muskost, dobio drugi zuti kad nije trebao, otisao iz SVETINJE kad su se mnogi kleli u njega..."
Milion "proverenih" prica i pricica iz "prve ruke" za coveka koji zeli, samo i jedino, da u svom PARTIZANU dokaze koliko ga voli i koliko postuje sve one koji realno, bez ostrascenosti, vide njegove iskrene namere.
Milion nekih razloga da mnogi ne ostavljaju na miru decka koji osvojenu titulu namenjuje preminulom deki, koji ga je zadojio CRNO-BELOM BOJOM i usadio ljubav prema PARTIZANU!
 Svako naravno,ima svoje razloge zbog kojih voli,ili ne voli, ovog igraca.Za mene je sasvim dovoljno, da gledajuci njegovo ponasanje na terenu i oko njega, njegov voljni momenat da pomogne klubu i mladjim saigracima i njegovu zelju da PARTIZAN bude SAMPION,skinem kapu i cestitam ovom ovom momku kojeg mnogi napadaju.
Ja ne mogu foliranjem nazvati njegovu radost kod postizanja golova u svetom dresu.Ne mogu fenserajem nazvati njegovo ponasanje dok uklizava, trci, bori se i gine za taj dres.Necu biti neiskren pa ne reci koliko divno izgleda njegova paznja prema malisanima koje drzi za ruku dok izlazi na teren ili dok peva himnu iz sveg glasa...
Opet znam i siguran sam da ce mnogi u ovom tekstu naci razlog da sumnjaju u nekakve"licne koristi" jer, takvi smo ljudi.Ali i moram priznati da me je Stefan "kupio" kao jednog od obicnih malih vojnika PARTIZANA.Kupio potezom i gestom koji ne moze da ima neko ko PARTIZAN ne voli ili njegove GROBARE ne ceni.Istrcavsi, nicim izazvan, iz klupskog autobusa sa zeljom da me "samo"pozdravi kao nekog ko se trudi da objektivno sagleda stvari, kritikuje kad ne valja a hvali kad je dobro, pokazao je svoju velicinu.Pokazao je tim gestom dovoljno da ovog momka smatram za prijatelja koji zasluzuje samo ono sto i zeli... da ga mnogi ostave na miru i puste da radi ono zasto je doveden odnosno vracen u SVETINJU!
Naravno, ako ne valja i nije dobro, kudicemo ga.Ali, cisto fudbalski i za dobro PARTIZANA.Vreme je da ga tako jedino i gledamo.Ne kao sina poznatog oca, plejboja ili "navijaca drugog kluba" nego samo i iskljucivo kao jednog od fudbalera koji na terenu pokazuje sta zna i koliko ume.
Ove polusezone je pokazao da i te kako moze, zna i hoce.Ja verujem da ce sledece biti jos bolji i jaci!
ZELIM MU TO OD SRCA KAO PRIJATELJU I IGRACU SVETINJE!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар