expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 17. мај 2015.

GENERALI...BITKA...PAMET...


 Sada, kada je jos jedna proslava za nama, lako je "izmisljati toplu vodu"i biti "jako pametan".Ali, u godini kada su "titule prodate"kada su ïgraci oterani" i kada su dosli"nesposobni i potureni" red je da se vratimo na ono sto je na pocetku bila odluka ravna samoubistvu.
Prodat je Skuleta, otisao je Danko i sve je to bila, sa tadasnje tacke gledista, jasna"namera" da se PARTIZAN" razbije i unisti".Ostati sa jednim centarforom koji i sam priznade da nije kadar i da ne zna da li ce uspeti da zameni njih dvojicu, i sa detetom koje osim OGROMNOG talenta i zelje nije imao vise nista,bilo je kockanje sa ugledom, rezultatima i titulom.

 Posto su i rezultati na pocetku isli u prilog"sveznalicama", uslo se u nervozu na svim nivoima u bespotrebne konflikte i vredjanja.Oni koji su dozvolili da PARTIZAN uzme novac za Skuletu, bili su najveci izdajnici a igraci " nesposobni i nekvalitetni".Smena trenera, priblizavanje drugoplasiranog na tabeli, losiji rezultati i igraci sami protiv svih, sreca nisu dugo potrajali.PARTIZAN je u zemlji Srbiji poceo da dokazuje ono sto svi znamo, da je NAJBOLJI ,i da i sa ekipom koju ima danas, nema premca u nasoj jadnoj ligi.

Zato, dan posle slavlja, kako sam skinuo kapu Djuri mucenom kada je prodao Jovancu Kinezima. tako cestitam na odluci onima koji su kockanjem sa Skuletom zaradili milione a titulu vratili u Humsku.Jbg, red je!Kakvi god da su i ko god da je, potez se pokazao spasonosno-pravi u datom trenutku i sa ove distance.Nepojmljivo za nas navijace ali,kazu,rizik posla u biznisu kakav je fudbal.
Uostalom, mi cemo i dalje biti"generali u, i posle bitaka"a oni SAMO neka rade svoj posao!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар