expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 26. јун 2015.

MIKE DABOVIC..BLOG BROJ...KO TO ZNA VISE KOJI???:)))

 DA LI JE SADA JASNO???
Da li sada i dalje treba objasnjavati zasto ce i zbog cega MILICA DABOVIC svaki dan i u toliko"primeraka" na mom profilu?
Da li i dalje nekima treba se pravdati da ona nije tu zbog savrsenog izgleda i zbog "vrucih slika" i da mi nije namera biti njen" uvrnuti i bolesni pratilac" zbog nebuloznih stvari koji su nekima u glavi...
Da li sada treba nekima crtati kako izgleda BORBA za sveti dres, krvava kolena, razbijen nos i isecene ruke?Da li posle veceras treba nekom naglasavati da tako izgleda neka savrsena predstava za svoju zemlju, svoj narod, svoj grb?
Da li je neko veceras od takvih ,brojao"klizece startove" na parketu, skokove, ukradene lopte, padanja, ustajanja, bodrenja i to sve od jedne osobe-KAPITENA REPREZENTACIJE jedne zemlje.?
A i kome objasnjavati?Onima sto prvi ce trcati na doceku da joj stisnu ruku, nakeze se toboz srecni i zadovoljni...Onima sto su krsili dlanove na svaki postignut kos, ukradenu loptu, njen osmeh i poljubac sestri na terenu...ali, ne srecni, nego besni i ozlojedjeni jer jedan KAPITEN vodi malu Srbiju u polufinale gde , po njima, nije joj mesto.Jer, zaboga,"nafurani, besni, nasminkani i nabedjeni"KAPITEN nije dostojan zbog svega sto je van terena, da bude tu gde i sto jeste. Ma nije nego...
Nastavi ti Mike da nerviras sve.Nastavi da izludjujes one koji svoj nemaju pa se u tvoj zivot mesaju.Lako cemo mi za njih.Nego prvo, da udjemo u finale pa da se okitimo medaljom.Neka zasija,jer je zasluzena...U INAT DUSMANIMA!
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар