expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 22. јул 2015.

DAN POSLE REVANSA~Dila Gori

 Zadovoljstvo,zbog prikazanog, zbog rezultata i zbog prolaza dalje....
Naravno da smo svesni da je Dila Gori ekipa koja je za pet rangova ispod nas, ali smo takodje svesni, da ne tako davno, smo od takvih strepeli do zadnjeg minuta utakmice.
Ko je zaboravio npr Beka Fofanu i sve njegove sanse protiv nas kao i "voznju"tadasnjeg kapitena Voje, onda taj ovu pobedu i ne dozivljava kao pravu.Ko je zaboravio tadasnja mucenja u igri , nece priznati da je PARTIZAN juce izgledao sigurno,snazno i odvazno!Ko je zaboravio sve one PARTIZANOVE lose epizode protiv "manjih" nece ovo doziveti kao pravu pobedu.
Za nas koji pamtimo sve, ovo je bila ohrabrujuca utakmica.Sigurni, rastrcani, jako motivisani i zajednicki nastrojeni, momci su pokazali od prvog minuta da strepnje nece i ne moze biti.Odigrali su jako,golove postigli na vreme a kao posledica toga, svi mi smo uzivali u SIGURNOSTI u svim linijama tima.Naravno, nije to bilo idealno i ne dovoljno za sledeceg protivnika, ali doziranje snage ide sa protivnicima.
Sledeca je rumunska zlezda...Ako momci pokazu zelju, volju i htenje kao i juce, realno mozemo ocekivati play-off za LS.Efikasnost i uigranost dolaze utakmicama a sve ostalo su igraci vec poookazali da imaju.Mi smo uz njih i u sledecim borbama!
Neka pokazu GROBARSTVO i Evropa ce gledati PARTIZAN!
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар