expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 30. јул 2015.

DAN POSLE-Steaua...

 Ostaje osecaj da smo mogli vise, ali i ponosa jer je PARTIZAN izgledao evropski do 80-og minuta.
Ostaje osecaj zahvalnosti igracima koji su dali sve od sebe i koji su, svako onoliko koliko moze i zna, doprineli aktivnom rezultatu u Rumuniji.
Ostaje vera, ubedjenje i zelja, da sve ovo ponove i u revansu i da dokazu da se mogu nositi i sa protivnicima ciji je budzet mnogo veci a ciji je "blesavi"gazda spreman na sve.
Cestitke momcima jos jednom,od prvog do poslednjeg.Onaj koga sam sinoc"vruce glave napadao" ovde,nek mi oprosti ali neka i konacno shvati da PARTIZAN ne postoji zbog pojedinca, njegovih hirova i" bubica".Mora da shvati da je jedan od istih i da ce ostati samo"veciti talenat" ako ne promeni svoj stav prema fudbalu, zivotu i ljudima oko sebe.Samo tako on moze postati ono sto mu, sve vreme, svi zelimo iskreno i bez foliranja.
HVALA momci jos jednom sto ste nam priustili da se ponovo osecamo ohrabreno i sto opet mozemo da kazemo da smo korak blize fudbalskoj Evropi.HVALA sto sada opet mozemo podignute glave reci da idemo ka njoj, sa timom i organizacijom kluba ,koji garantuje da sve ide na bolje i sve ide ka zacrtanom cilju.HVALA vam sto opet mozemo sa nadom i velikom voljom doci da vas bodrimo i da zajedno pokazemo ono zasto smo i zajedno i zasta zajedno disemo.
Sa jos nekim pravim pojacanjem za Evropu, sa ovakvom energijom i "vezom"izmedju vas i nas,i sa PARTIZANSTINOM na svakom koraku,hajde da LS ili LE, ove godine bude nasa realnost!
Pre toga samo, hajde:
...INDIJANCE OVE, ZAJEDNO DA....!!!
GOXY:)



Нема коментара:

Постави коментар