expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 26. децембар 2015.

KURIR PISE:"Partizan prvo sportsko društvo na svetu koje ima bukvar"

 NA SLOVO, NA SLOVO: Partizan prvo sportsko društvo na svetu koje ima bukvar
Sportsko društvo Partizan prvo je na svetu koje je dobilo svoj bukvar i u kojem će deca moći da uče prva slova, naravno uz svoje crno-bele idole i heroje.
Zahvaljujući velikom angažovanju Gorana Boškovića, poznatijem po navijačkom pseudonimu na društvenim mrežama Goksi bloger, Partizan će tako ući u istoriju sporta na svetskom nivou.
"Na ideju navijača Partizana Stanislava Malina nadovezala se moja upornost i želja da se na neki način odužim JSD Partizan za sve radosti tokom 40 i kusur godina navijačkog staža. Nisu u bukvaru navedeni samo najpoznatiji sportisti, već predstavnici iz svih sportova kako bi deca imala uvid da Partizan čine šampioni za koje se i ne zna, a koji su donosili medalje i radosti", rekao je za Kurir sport Bošković.
Prema rečima Boškovića ceo bukvar je prilagođen deci na način da se na stranici uz svako slovo azbuke nalazi jedan stih, ime jednog sportiste i jedan pojam vezan za crno-bele.
"Ovo je bukvar koji deci može da odredi lepu stranu života, uz pesme koje odražavaju ljubav običnog navijača prema Partizanu", zaključuje Goran Bošković.
Bukvar u slobodnu prodaju izlazi krajem januara, a navijači Partizana se o detaljima kako mogu nabaviti bukvar, mogu raspitati na društvenim mrežama.


Нема коментара:

Постави коментар