expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 12. децембар 2015.

NE DAM BRE, NA DARKA BRASANCA !!!

Psujte, grdite i kudite negde na drugom mestu...OVDE, NE!
Brisite me iz prijatelja, likujte sto je momak promasio ono stoje promasio, ali ga ostavite na miru !
Zar da kazem i jednu rec protiv nekog ko u dresu OMILJENIH BOJA, daje sebe, daje snagu koju ima, daje sve, ama bas sve sto zna?
Zar da pljujem po nekom ko ukliza za vreme utakmice MILION PUTA,presparta teren NEBROJENO PUTA, ostavi zadnji atom snage za 90 minuta i ne stedi glavu, primicac, ruku, rebro...???
Zar da uzmem za zlo promasenu sansu, neodglumnjen penal ili to sto nije pao, valjao se po terenu, glumio "ludilo" i "krao" vreme???
Kome bre da zvizdim i koga da vredjam?Decka koji je sinoc na terenu plakao kao malo dete, kome je supruga, takodje placuci,posle utakmice morala da slusa na tribini pominjanje njegove familije, najmilijih, nje same, od strane "sveznalica i najboljih igraca na tribinama"...???
Sram vas bre bilo, svake ruzne reci upucene nekom ko daje onoliko koliko zna i moze, i koji nema taj vas bezobrazluk da vam odgovori adekvatno u lice...
Sram vas bre bilo, svake psovke upucene decku koji je najmanje kriv sto mora sam da krpi MILION rupa u ekipi, sto nema adekvatnu zamenu da malo odmori,ili saigraca da mu pomogne...
Sram vas bre bilo sto ceo zivot "znate bolje"od svakog od njih a dve leve noge imate!
Ali, vama je najvaznije da docekate"svojih pet minuta" i da pokazete koliko ste iskompleksirani i zavidni.I da , naravno,.udarite tamo gde je naslabiji otpor...Da udarite na decka koji je svoje DVE sanse SAM SEBI STVORIO,promasio i nastavio da se bori za sveti grb.
Dosta ste i cutali....
Bas sve ovo vreme dok je nosio PARTIZAN svojom energijom, voljom i zeljom...Tada vas nije bilo i niste imali sta da kazete...E pa ne moze!!KOD MENE OVDE , NE!!!Sram vas bilo svakog njegovog pretrcanog metra, uklizanog starta, skoka, zutog kartona u zaru borbe...
Znate boljeg, znate vi bolje???Izvolite pa dovedite "vaseg ljubimca" , obucite kopacke...ALI DARKA NE DIRAJTE !!!
MAJSTORE Darko Brasanac...GLAVA GORE I PODRSKA!!!!
Od onih pravih i dobronamernih...Ovim drugim, zelim ti da uskoro,samo mahnes KADA BUDES OTISAO ODAVDE!!!
JA TI TO OD SRCA ZELIM!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар