expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

субота, 16. јануар 2016.

DOBRO PAMTIM SVE...

Danas je otisao PROFESOR! 
Danas, za razliku od ostalih odlazaka,otisao je kao "oteran"
To je onaj isti covek kome smo oprastali "ruznu epizodu" 1991. kojeg smo branili od nas samih, pri njegovom drugom dolasku u PARTIZAN, koga smo "voleli po potrebi" i u zavisnosti od rezultata i koga smo obozavali i obozavamo ga za svih ovih poslednjih deceniju i po stvaranja kompleksa, frustracija i nesrecnih detinjstava kod drugih.
To je onaj isti covek kojeg smo nazivali "svinjom debelom", koga smo pljuvali zbog "nerazumnih tehnickih gresaka" kojeg smo redje vucarali kroz blato. a mnogo cesce dizali u nebesa. Isti onaj PROFESOR koji je stvorio desetine istinskih asova,koji je neke od njih nazivao "nevernim sinovima" a neke porodice igraca ostavljao u cudu posle "davljenja, saketanja i prevaspitanja" njihovih najblizih.
Ista je to dusa,koja je "nevernim sinovima" zamerala na trazenju svog novca,a od istog tog kluba zahtevala "svoj deo".Onaj, koji je bio borac za sve nas a pre 5 godina i sam nas delio na "dobre i lose"(Cibona u Pioniru),psujuci" lose", velicajuci "dobre".Covek kojem dugujemo sve a zelimo da zapamtimo samo najbolje.
Tako i teba.Naravno,sve pobede protiv kosarkaskih ala u Evropi poput Barse, Makabija,CSKA, Panatenaikosa, Olimpijakosa, Armanija i ostalih,treba staviti u prvi plan.Sve dvocifrene pobede nad mutantima, izvornima,zaledjenima, konzerviranima i njihovim satelitima, treba potencirati kao iatinska KEREBECENJA I POBEDE ovog coveka i PROFESORA SVOG POSLA!Sve treba pamtiti, zapisati i prenositi pokolenjima.
Ali, dozvolite da mi, "bezobrazno iskreni" pamtimo i sve prozivke,omalovazavanja i nipodistavanja ovog coveka od strane onih, koji su danas mozda bili i najglasniji u "odbrani prava PROFESORA".Dozvolite da pomenemo vec gore pomenuto,da se prisetimo svih zvizduka u Pioniru upuceni od strane "GROBARA", da se podsetimo svih vredjanja njega kao trenera odmrznute kao i svih "pametovanja"kod dobijenih tehnickih gresaka i izgubljenih utakmica.Cisto da decica koja su rodjena u "predivnoj eri" DVa, znaju da je ovaj covek i te kako imao i svoje protivnike u svojim redovima i da nije svima bio ovo sto mnogi predstavljaju danas da im jeste.Neka mladja pokolenja znaju da ne moraju DVa da brane od "mene i meni slicnih" koji pamtimo i vidimo sve, ali zelimo to i da kazemo .A ne da zabadamo glavu u pesak i ponasamo se kaooni koji su mu bili najljuci protivnici na tribinama a sada su mu "najveci pobornici i dupelisci"
Dakle, izvinjavam se zaista mnogima sto pesmu "DOBRO PAMTIM SVE..."dozivljavam bas onako istinski i bukvalno istotako"mnogima kvarim idilu" zvanu "MI OBOZAVAMO NASEG GENERALA " !
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар