expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 14. јануар 2016.

PROFESORE, DUSKO VUJOSEVICU :

SRECNO U Limozu...
Neka i Francuzi vide da ste jedan od najvecih trenera danasnjice, covek sa kosarkaskom pricom, vizijom i kosarkaskim vaspitanjem.
Neka se uvere da vasa MAGIJA cini sva cuda kosarkaskog sveta, da vasa ruka stvara sve talente na ovoj planeti a da vasa mudrost ne ostavlja ravnodusnim ni one najravnodusnije...
Nece biti GROBARSKE I PARTIZANSKE "juris partije", nece biti onih emocija koje ste do sada imali i pokazivali, troseci se, dajuci sebe, nesebicno se poturajuci za dobrobit voljene INSTITUCIJE.Ali, bice, vasom pojavom, emocija, aplauza i reakcija, svih Francuza koji poznaju,prate i vole kosarku.
SRECNO VAM BILO! Rezultati neka budu kakve vi zelite, igraci neka slusaju kako ste vi navikli, a gledaoci neka uzivaju...Neka uzivaju u radu i pojavi COVEKA koji je nas ovde zaduzio do te mera da, nikada niko, ne moze dospeti iza vas, na drugo mesto.Vratite se jednog dana...Na klupu, ako zla oko Vas i nas nestane, ili kao savetnik(sto sam dizao obe ruke) ako ovaj "margarin sto se u sve mesa" i dalje bude krojio sudbinu sporta, ekonomije,politike, drustva...
Kako god, mi Vas smatramo NASIM BOGOM, PROFESOROM, VOLJENIM BICEM...U ime svih godina kerebecenja, stvaranja kompleksa i nagomilanih frustracija svima koji su pokusali da nam pridju i da nas uniste. VRATITE SE JEDNOG DANA I ZGAZITE IH SVE!!
ZIVI BILI I USPESNI, PROFESORE NAS !!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар