expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 28. фебруар 2016.

DAN POSLE 150. DERBIJA...

 Isti osecaj kao posle "jubilarnog stotog" u kome se morao znati pobednik i u kome je sve bilo jasno i pre pocetka.
O onom smrdljivom celavom kome ni prezime vise nije vredno pisati, sve je sinoc receno. O fudbalskim vrednostima nasih momaka, neka kompetentniji i manje glupi od mene raspredaju,jer ja ocigledno ovde na njih-NE DAM!
 E sada, nesto drugo posle svega jako boli.
Nema tog igraca iz Evrope koji je gostovao na stadionu ili hali u kome je PARTIZAN bio domacin, da posle utakmice nije odao priznanje za ZNACAJ I UTICAJ navijaca na koncentraciju i samu igru na terenu.Nema tog igraca koji nije pohvalio "tajming" zvizduka,aplauza, jacine bodrenja u odredjenim trenucima kao i da nije potencirao na onom cuvenom "odsekle su nam se noge".
Sinoc je derbi pokazao da se na zalost to izgubilo negde.Da je nestalo prepoznatljivo GROBARISANJE, da su nestali NAVIJACI i "VETAR U LEDJA"!Sinoc se opet pokazalo da PARTIZAN ima JUG ali, NE SVOJ i ne u funkciji imena kluba, nego u funkciji licnog promovisanja i licnih interesa.
Paljenje baklji u vreme kada im nije, gledanje na prepucavanje sa suprotnom stranom, neosecanje trenutka kada pokradenim fudbalerima treba pomoc sa tribine kao i neizrazavanje jakog stava na sve kradje koje su se desile na terenu,stopile su danasnji JUG u kategoriju ostalih.Stopile su tribinu koja je poznata po AVANGARDI u nesto sto nikako ne treba da bude deo nje i njenih, svake nedelje, vernih navijaca.
Ne znam gde je resenje i ne zelim da ulazim ni u jednu pricu oko "ciganizacije" tribine ili borbe za prevlast na njoj.Ne zelim ni da prihvatim cinjenicu da su, kao kod nekih drugih, sada vec jako velike razlike izmedju nas na kosarkaskim i fudbalskim utakmicama.Moje i vreme mojih nekih ispisnika , na njoj je proslo i ja sada na nekom drugom kraju stadiona mogu samo sa tugom da gledam na SVETI JUG i SVETO MESTO koje je nekada bio SVETINJA!
Ne valja vam momci rabota, zarad svih onih koji su tu mladost ostavili!!!
GOXY :)

Нема коментара:

Постави коментар