expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 21. фебруар 2016.

DAN POSLE...KOSARKASKO POLUFINALE U NISU !

 Dan posle, kada definitivno shvatis da su kompleksi i frustracije ostalih kosarkaskih klubova~NEIZLECIVI.
Kada definitivno osetis moc, snagu i jacinu svakog delica tvog kluba koji ima sistem, vrednost i put s kojeg ne skrece, ni u dobru ni u zlu.
Jer, ne mogu ni da zamislim rezultat sinocne utakmice da, npr.mi imamo samo kap onoga sto Favorizovano Mafijaski Projekti  imaju u vidu podrske,proteziranja, guranja...u finansijskom, organizacionom i marketinskom smislu..Ne mogu ni da zamislim kakvi bi opet "minuti odmora" bili,kakva bi se "stoka i spadanje gaca" spominjali?! Ne mogu ni da stvorim sliku raznih "klipova" na zadatu temu ni raznih "kerebecenja"po portalima i drustvenim mrezama.
Oni danas imaju sve, a opet nemaju nista.Imaju tim, imaju vrednost, novac, marketinsku moc, drzavu, region...Imaju, ama bas sve uslove, da u ova vremena bar se jednom,na jednoj utakmici, osvete za sve godine tuge i bola.Imaju sve preduslove da nas "zgaze"i tako kazu da su bar na trenutak vratili milo za drago za decenije unazad kada zbog nas "nisu ni pratili kosarku".Ali,oni i danas izlaze na teren protiv nas:preplaseni, bledi, beskrvni, usplahireni, u neverici i sa zeljom da sto pre se utakmica zavrsi.Oni i kada nas pobedjuju, i kada imaju 100struko skuplji tim, kada zele i vide da mogu, oni su ISFRUSTRIRANI!
Sinoc se sve to opet videlo.Sinoc je jedan sistem na celu sa, opet, pravim i iskusnim sledbenikom istog , pokazao mafiji da su novci dzaba.Da je dzaba svaka pobeda, svaka osvojena titula, svaki kos ili medalja koja nema sportsku i vitesku vrednost.Da je uzalud EL u kojoj ne znaju ko si, da je uzalud svaki evro-americki placeni igrac koji ne oseca pripadnost ili domaci koji ne oseca porodicnu atmosferu.
Sinoc se pokazalo da PARTIZAN postoji ! Ne smem ni da pomislim takodje, kakav bi to rezultat bio da su kojim slucajem mogli pomocii Bozo i ptica Soko !?:) Jer, u takvim utakmicama PARTIZAN je ucen da ne postoji i ne igra ime,  nego samo sistem, rad i doprinos svakog..A i oni bi, siguran sam,doprineli da se prigradsko-gradska koalicija sinoc pobedi i jos ubedljivije !
Kao sto vec napisah na profilu posle utakmice, neko veoma inteligentan je sinoc porucio:" Ne znam da li cemo veceras osvojiti kup, ali znam ko ga sigurno osvojiti nece"!
 Nece ga osvojiti oni koji misle da lova moze uvek protiv zdravog sistema i da moze pobediti i oteti uvek kad im se prohte."Dzaba vam  novci, moji sinovci", deviza koja para usi njima, bas kaosto ih bole i peku vecite FRUSTRACIJE I NEIZLECIVI KOMPLEKSI!
Rasti Favorizovano Mafijaski Projektu~mozda jednog dana i shvatis sustinu cele price !
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар