expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 7. фебруар 2016.

DRUGI PISU O BUKVARU...ZVANICNI SAJT FK PARTIZAN !

 Prvi sportski crno-beli bukvar!

JSD Partizan je prvo sportsko društvo koje je dobilo svoj bukvar i u kojem će deca moći da uče prva slova, naravno uz svoje crno-bele idole i heroje. Kada se spoje inventivnost, ljubav prema klubu i deci, naporan i predan rad, na kraju se izrodi dobar proizvod.

Zahvaljujući velikom angažovanju dugogodišnjeg navijača Partizana Gorana Boškovića, poznatijem po navijačkom pseudonimu na društvenim mrežama – Goksi bloger, Partizan će ući u istoriju sporta.

– Na ideju navijača Partizana Stanislava Malina nadovezala se moja upornost i želja da se na neki način odužim JSD Partizan za sve radosti tokom 40 i kusur godina navijačkog staža. Nisu u bukvaru navedeni samo najpoznatiji sportisti, već predstavnici svih sportova, kako bi deca imala uvid da Partizan čine šampioni za koje se i ne zna, a koji su donosili medalje i radosti. Svestan sam da će biti hiljadu zamerki, stotine saveta, mnogo pronađenih grešaka, no ipak sam miran i srećan, jer sam uradio nešto iz srca i duše, zadovoljstva i ljubavi. Oni koji znaju, mogu i hoće, neka probaju i naprave nešto bolje, rekao je o svom bukvaru njegov autor Bošković.
Prema rečima Boškovića ceo bukvar je prilagođen deci na način da se na stranici uz svako slovo azbuke nalazi jedan stih, ime jednog sportiste i jedan pojam vezan za crno-bele.
Crno-beli bukvar je svetlost dana ugledao krajem januara i očekuje se da će prvi tiraž tvrdog poveza u kojem se nalazi štivo za sportsko vaspitanje malih Partizanovaca planuti na društvenim mrežama.
PREUZETO SA SAJTA FK PARTIZAN !
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар