expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 26. новембар 2014.

DO KOSTOLCA:BRAT ZA BRATA...OD KOSTOLCA,"BRAT NA BRATA"!?!

Mi smo skroz cudan narod.U danima kada je mucki ugasen jedan ljudski zivot i danima koji su doneli tugu svakom normalnom bicu,desio se Kostolac.
Opet iz zasede,opet bez "gospodstva"i dostojanstva i opet uz pomoc"mraka"crveni su udarili na protivnika.Kako tvrde ocevidci,bez imalo stida i srama ,sa stanglama,ciglama i drugim "pomocnim sredstvima"napali su,gle cuda,opet iz mraka i tame.Kako i dolikuje samo njima,napali i pobegli...
Kazu ljudi da su,uz pomoc"odozgo",zatim seli u automobile raznih registarskih tablica i udaljili se u pravcima koji su im bili odredjeni jos ranije.Naravno,onda je usledila zakasnela reakcija organa reda i uhapseni su.opet gle cuda,samo GROBARI!?!
Ne cudi uopste isplanirana akcija posle utakmice Rudar-Partizan u kojoj i oko koje nisu imali ama bas nikakve veze.Ne cudi sprega i pomoc onih koji su morali te veceri da im ,po direktivi,pomognu.Ne cudi na kraju krajeva ni nacin na koji su to izveli jer su poznati po tome.Ali,zaista cudi nesto drugo...
Zar ni zivot poginulog pripadnika nije im sveti i zar ni dani tuge za njegovu porodicu moraju da se skrnave?
Zar ni podrska koju su od nas dobili i pomen poginulog na nasim utakmicama,nisu bili dovoljni da bar na tren zaustave svoju bruku i sunovrat?.
Zar nisu culi za kodekse,pravila i dostojanstvo i zar nisu ama bas nista preneli i naucili od "cigana"?
I posle...kriv djavo!Krivi i Kurta i Murta a oni"nevini"...Sve dokle se budu tako ponasali,tako ce i prolaziti..
A ni meni nece vise biti cudno kad pojedina BRACA kazu:
"S NJIMA NI U CRKVU"!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар