expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 25. новембар 2014.

OTPUSTEN DJOKO,OPUSTEN NAM "DJOKO"...



...
Blokiran racun INSTITUCIJE bas u vreme kad je trebalo pleja dovesti i kada su pobede opet postale nesto uobicajeno.Nista to nije novo,nije ni spektakularno a ni neocekivano.
Navikli smo mi vec na "prepostene dobre momke"ove napacene zemlje da pokusavaju,siluju,gase...Navikli smo da biju novinare,otvaraju-zatvaraju klubove,legalno prodaju grbove i koseve.Moze im se da postavljaju svoje ljude tamo gde kazjavaju za sakoe,da na najvisem nivou dele svoje dresove...
Kako moze onda cudno da nam bude i jedno pisljivo blokiranje racuna u periodu kada"ruse sve pred sobom"a drhte od predstojeceg duela?Kako da nas zaplasi pokusaj"mocnih"da sve ucine u godini koja im znaci KRAJ konzerviranih a odledjavanje zamrznutih?
SAD ILI NIKAD,moto je tih jadnicaka koji misle da je poslednji momenat da otmu vec jednom titulu, posle tolikih godina kerebecenja.Zato je i akcija zvana"racun"bas pred utakmicu ova dva kluba,nekako logicna za njihove plitke umove i male mozgice.
DJOKO SALIC je tu "kolateralna steta",jer se poklopilo da dobija otkaz.Nije nam nikada svejedno kada nam igrac tako odlazi jer,mi smo porodica i ODABRANI da uzivamo i volimo.Ali,snacice se DJOKO,ipak je on bio deo INSTITUCIJE i deo necega neunistivog.
Zato,glavu gore SALICU i ne brini...Nece oni ni ovaj put uspeti...Opusti nam se DJOKO,jer oni ,jos malo,pa pa-pa...Na smetliste,gde zavrsavaju uvek svi vestacki i nicim izazvani klubovi!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар