expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 26. мај 2016.

REKREATIVO DI stela OD NEPLIVACI BAZEN rosa...:)

 Znate, bio jednom jedan sport za koga niko nije mario.Igrali su ga samo neki tamo zdravi momci za koje su culi samo oni koji su hteli da cuju za njih.Borili su se za klub koji nije bio postovan samo u zemlji gde je bilo zabranjeno pricati o tom sportu kao sportu.Osvajao je taj klub, tamo neke titule u Evropi i to cirka SEDAM puta, donosio u svoje prostorije kupove Evrope, superkupove iste i sve neke bizarne male trofeje svuda po svetu.
O 26 titula u zemlji koja nije priznavala zakonom ovaj sport, suskalo se samo izmedju nekim tamo zaludjenicima u te boje koji su momci nosili.
A onda...Zakonom i dekretima, odlukama i amandmanima, nalozeno je da naprasno neplivaci pocnu da plivaju, kesegice da grizu ajkule a delfini da plivaju u nemastini i hladnoj bedi.Odjednom, dobijamo sport za diku i ponos, dobijamo heroje u njemu i najvrednije trofeje u istoriji.Mnogi fenseri i slabo obuceni plivaci oblace kapice, sedaju pored bazena i navijaju za najbolje u Evropi.Ludilo, sasavilo, extaza, kamikaza.Euforija drzavna, svi zadovoljni osim onih sto decenijama prate i postuju ovaj sport.Ali,oni dostojanstveno cute i cekaju da fensi-udar prodje, da se novci potrose i da se vrati na svoje mesto sve kako je i bilo.
I docekase!Opet je taj sport bezveze, bljak i nikad voljen.Opet su bazeni prazni, titule nisu in a takvi se ne postuju.I opet ne pratimo ono sto ne znamo da igramo.
Dakle, neplivaci nasi dragi, slauf majstori i neprirodni sampioni-dzabe ste se napinjali, dzabe pare bacali.Neka ostane zapisano bar da ste na godinu voleli ovaj sport koji to opet nije. A mi sto ga gledasmo i pre neku deceniju...E nama dragi neplivaci:
SRECNA 27. TITULA VATERPOLO PRVAKA DRZAVE!!!
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар