expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 22. мај 2016.

DAN POSLE Vojvodine i Mege...

DAN POSLE....
Otresli smo Vosu, uzeli prvo mesto pred polufinale Megi, i sada cekamo...
Sudeci po jucerasnjem danu, cekamo da bagra iz FSS i KSS odredi nam dalju sudbinu i dalja desavanja u sportovima koje su zaposeli i koje su preoteli, zarad "visih interesa premijera i drzave".
Jer, onakvo bahacenje na terenu i parketu od strane ljudi koji su zaduzeni da "dele njihovu pravdu", jasno nam govori da jedino na suv kvalitet i misice igraca, trenera i strucnih stabova, mozemo nekog pobediti ili mu pomrsiti konce.
Sramotno predvecerje od strane sudija na stadionu koji su nam jasno stavili do znanja , dolaskom Kokeze i ostalih satelita, sta sve i s koliko perfidnosti mozemo ocekivati sledece sezone(strani izraz,preuzet od komsija:)) , nastavljeno je u hali gde nam je (opet) Jovcic demonstrirao silu, moc, bahatost, pokazujuci nam ko je nalagodavac i samozvani Bog- boss u srpskoj kosarci.
Sa takvim odnosom i nipodistavanjem, sigurno nam "ne gine" ni sledeca takmicarska godina.Sa svih strana "duvajuci nam u grudni kos" potpomognuti "turskim pesadijskim trupama u nasim redovima",pokazace svoju "moc, junastvo i silu"..Nama jedino ostaje da CEKAMO, da se ISPRSIMO i pokazemo ZUBE svakog trenutka na svakom terenu ili parketu.Pa, dokle momci, devojke, treneri, stabovi doguraju?!
DO NEKIH "NASIH"VREMENA, koje smo ocigledno imali ali UZALUDNO I NAIVNO potrosili,KAO PRAVI SPORTISTI ne zeleci da ih dokrajcimo i za svagda ugusimo i ugasimo.


GOXY :)

Нема коментара:

Постави коментар