expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 31. јул 2015.

KLUB NAM GORI, UPRAVA SE BRCKA!

 Posto je i Nikola Ivanovic, decko koji je "ofarban"u CRNO-BELO zaobisao INSTITUCIJU i definitivno tako dokazao da su sada, APSOLUTNO SVI, protiv PARTIZANA ovakvog kakav je, VREME JE ZA KORENITE PROMENE!
Cin koji je pokazao da nije samo coravi prigradski boss protiv nas vec da je , nasom bahatoscu svih ovih godina i nasom indolentnoscu da iskoristimo dominaciju na pravi nacin, dobio podrsku u svim strukturama u regionu i zemlji.Ovo je cinjenica da nam se sada "na pognutu grbacu" natovario javno i najuticajniji menadzer u ovom delu Evrope, i covek koji "kroji" sastave timova mnogim ekipama ovde u Srbiji.Tajno delovanje povlacenjem svojih igraca iz reprezentacije, preusmeravanjem igraca na druge strane i postavljanje njegovih i cokijevih ljudi u savezu, samo je dokaz koliko smo imali pritajenih neprijateljka svuda , koji su samo cekali ovaj trenutak osvete.
Godinama dominanti, opijeni svojom slavom, bahato se ponasajuci(msm na predsednika i delove uprave,iz proverenih prica),"zaboravili smo" na rat iza terena.Zaboravili smo ,da u vreme najvecih uspeha i slave, postavimo svoje ljude na sva mesta gde moze da se utice i odlucuje o svemu i svacemu sto se kosarke tice.Titulama, uspesima i slavom, navlacili smo sve veci gnev frustriranih,kojih je bilo u svakom klubu, gradu, mestu, a nismo mislili na buducnost i na planiranu osvetu svih takvih.
Sada smo dosli do te slave da nam se, svi oni udruzeni, svete na najjaci moguci nacin i na nacine koji bole i vode u propast.Sada smo docekali da su svi oni s velikim zadovoljstvom, usresredjeni samo na jedan cilj-unistiti onog koji ih je decenijama sputavao, kompleksirao i frustrirao!
A, mi?KUPAMO SE I BRCKAMO na moru?Imamo pravo na to zar ne?
DA,ali onda nemamo pravo da od NAVIJACA trazimo poslednji dinar iz kuce odvojen mozda za hleb i struju!Nemamo pravo da im uzimamo godinama odvajano mozda za isto to more, na kojem se brckamo? Nemamo pravo da se busamo kako cemo mi SVE, samo da se vratimo sa brckanja! I na kraju,nemamo pravo da polazemo tapiju na PARTIZAN!
Nista ovi drugi nisu krivi...oni samo koriste nase propuste i nasa trvenja.Oni samo sada zele ono sto su godinama hteli i planirali ali smo bili JAKI i nedodirljivi.
Sada ,kada smo slabi i posrnuli,KRIVI SMO SAMI...
ZATO STO SE KUPAMO A KLUB NAM SE GASI!!!
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар