expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 6. август 2015.

STEAUA~DAN POSLE...06.08.2015.

 MOJ PARTIZAN!!!
Neustrasiv, hrabar, nepokolebljiv, jak, nesalomiv. PARTIZAN koji sinoc nije odustao, predao se, stao... EVRO-PARTIZAN...
Rekoh u subotu da cemo videti da li je Novi Pazar bio "pametna zrtva" i da li je Kiza bio u pravu sto je odmarao tim za Evropu. Danas mu kazem: "BRAVO, MAJSTORE", jer smatram da igraci ne bi imali snage, voljnog momenta i upornosti da preokrenu rezultat. Naravno, oni su clanovi najboljeg kluba i moraju za njega, ako treba, igrati i svaki dan, ali ovako usredsredjeni na protivnika, odmorni i odlucni, bili su LAVOVI svih 90 minuta.
Koga danas briga (osim Kize) za promasen penal, nesigurnost golmana ili propuste u igri? Danas pricamo samo o neverovatnom Ziletu, heroju Darku, besprekornom Stefanu...Danas ponovo skidamo kapu kapitenu Saletu,beskompromisnom Vuletu i svim ostalima. Danas uzivamo u sreci i zadovoljstvu koje su nam podarili momci, boreci se i ginuci za sveti dres. O protivniku za dalje, mene licno, bas briga. Moju zelju i moja nadanja za ovu godinu, heroji su ispunili! EVRO-PARTIZAN u jednoj od  LIGA danas je realnost i meni dosta. Svaki sledeci stepenik i svaka sledeca utakmica neka budu deo uzivanja ovim momcima koje su isto i zasluzili!!!
BRAVO, HEROJI NASI!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар