expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

среда, 19. август 2015.

DAN POSLE...Bate Borisov :)

 Ni zadovoljstvo, ni preterana tuga.Rezultat je daleko losiji od igre, zelje i htenja momaka, a to je ono sto i danas daje bljutav ukus. Nadu daju sami igraci kod kojih se vidi resenost da se u revansu osvete protivniku i udju u grupnu fazu Lige Sampiona.
 Igra je bila vise dobra nego losa. Jedna greska kostala nas je poraza a dve sanse koje nismo iskoristili ostaju za nauk da Evropa ne trpi neodlucnost. Momci su bili pravi i njima kapa dole, s tim sto naravno ostaje vapaj za ozbiljnim levim bekom, za pravim Bozinovom i za iskusnijim, za evro-utakmice, zadnjim veznim igracem.
Ponovicu, za mene je cilj ispunjen samim ulaskom u jednu od dve grupne faze u Evropi. Naravno da bi za PARTIZAN pre svih, kao i za ove momke, LŠ bila bolja opcija, nagrada za trud kao i finansijski stimulus za dalji zivot kluba. Ako to zele, isti ti momci u sredu treba da ponove neke sinocne trenutke kao i segmente utakmice protiv Rumuna. Samo tako ce se ona "musema" ponovo vijoriti na sredini terena nase SVETINJE, a mi biti ponosni sto smo deo PORODICE, koja se jedino VOLI!!!
GOXY :)

Нема коментара:

Постави коментар