expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

петак, 27. новембар 2015.

DAN POSLE~Az Alkmar 26.11. 2015.

 DAN POSLE...
Tek sada nemam pojma sta da mislim?
Price o "evro zapinjanju" i neangozavanju u domacem prvenstvu, kod mene, "ne piju vodu", jer se u danasnje vreme cuda tehnologije,igraci prate i kad jedu, piju, pustaju gasove ili vode ljubav sa devojkama.
Tek one druge price, tipa "ne daju im da igraju u JSL", za mene su presmesne, jer ne bih da sumnjam u intelekt 20 i kusur igraca u igracnom pogonu, i da verujem da ni jedan od njih,na celu sa KAPITENOM, ne bi smeo i hteo da digne glas protiv toga.
Kazem, ne znam sta da mislim jer, ako bi pobede protiv Az-a u Beogradu i Nemaca u gostima mogao i podvesti pod neku slucajnost, onda ovo sinoc , povezano sa odlicnim igrama protiv Steaue i Batea (mislim na zelju, volju, htenje i angazovanje), dokazuju sasvim suprotno.
Dakle, ovi momci ZNAJU, MOGU I UMEJU.Ali samo kada su svi u sluzbi PARTIZANSTINE, svi u "istim dresovima" i svi GROBARCINE do koske na terenu.Kada su u funkciji onoga za cega se bore i za cega zive, mogu pobediti svakog, namuciti mnogo jaceg, napregnuti mnogo mocnijeg.Mogu nas USRECITI, uciniti PONOSNIM i napraviti NEDODIRLJIVIMA,
Mi ih takve i zelimo na terenu.I kao takvima, mozemo zaboraviti Surdulicu, Milanovac, Jagodinu...a, nestrpljivo cekati Madrid,Rim, London...
SAMO NAPRED PARTIZAN !!!
GOXY :)




Нема коментара:

Постави коментар