expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

недеља, 29. новембар 2015.

PODRSKA ZA KOSARKASE !!!

 Iako je sada ovako ukomponovan tim u mogucnosti za vise, ja i dalje tvrdim da sam ove godine zadovoljan opstankom u ABA ligi.
Ovo veceras je jos jedna dobra igra sa nedostatkom hrabrosti , srece i muskosti da se prelomi i pobedi evidentno bolji protivnik.Priznajem, jesam psovao, nervirao se i zeleo pobedu,ali i rezultat koji je krajnji, kada se glava ohladi, daje nadu za boljitak.U ovoj sezoni, ovaj PARTIZAN koji je na pocetku,niko do sada nije ponizio i ubedljivo pobedio, niko nije demolirao i rasturio.A to je cilj skoro svih u ligi, kada osete trenutnu slabost nekog ko ih je decenijama terorisao.Jedini ubedljiviji poraz bio je protiv drzavne ekipe, zemlje u kojoj i mi zivimo.Naravno,i on je dosao tek na kraju , kada je ponestalo snage kod momaka i kada je bilo evidentno da drzavno mezimce ne mozemo iznenaditi.
Za razliku od proslih sezona, ove jos nismo dozvolili nikom da dokaze da je stvarno bolji od nas,mada smo svesni da je liga mnogo slabija nego ranije.Nasi igraci, jos nisu svesni da mogu i moraju ovakve utakmice negde dobiti i da ce s njima dobiti krila, samopouzdanje i vetar koji ce ih mozda, na kraju odvesti i do play-offa.
Dakle,momci samo napred! Nema poraza, sve su ovo lekcije!I vama i nama koji vas nekada psujemo,nekada dizemo u nebesa.PARTIZAN zasluzuje da se na njega uvek racuna i da se od njega uvek svi plase.Zato, IDEMO DALJE! Imate kvalitet i znanje i ne dajte da u ekipi bude vise vrabaca nego sto ima orlova!POKAZITE SVE STO ZNATE!
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар