expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

четвртак, 17. децембар 2015.

2015.~BILO, NE PONOVILO SE !!!

Zavrseno je juce nase mucenje za ovu godinu...
Pobedom protiv Borca, fudbaleri su okoncali za mnoge od nas, najgoru mogucu polusezonu i godinu, od kada pratimo nas klub.
Necu se vracati toliko daleko i secati se nekih jos uzasnijih trenutaka, ali ova godina zaista je za zaborav, brisanje i rubliku "ne ponovilo se"...
Opet kazem, meni nisu vazni bodovi, titule, medalje...U vremenu u kome se nalazimo,najvazniji je napredak kluba na svim nivoima, u Evropi, na medjunarodnim relacijama..U godinama kada nad sobom imamo zlo koje zeli da nas satre i unisti, otvoreno to cineci i radeci,nismo uspeli da se odupremo i da ne upadnemo u zamku koja je sa mnogo strana spremana i pripremana.
Svadje na tribini, u upravi, izmedju fudbalera...nasi bivsi i neki drugi fudbalski asovi kao potrosna roba na klupi...vredjanja na relaciji navijaci-fudbaleri...uzasni rezultati i blamiranja na domacoj sceni...stotine asova koji "znaju bolje" ali zadnjicom ne mrdaju...sve ovo je pratilo godinu za nama i pratilo nas PARTIZAN.
Kako tako, na evropskoj sceni smo se "pokrivali" i nadali da cemo uspeti odupreti se svima i svakom ko je danasnji scenario osmislio.Medjutim, kako je Nolan uz zvuk sirene bacio onu usranu loptu i zabio nam noz u kosarkasko srce, tako je i Augsburg bacio nas u blato fudbalske godine.Ni sreca, ni znanje ni neko od gore izgleda, nije dozvolio da se, kao ni u kosarci, izvadimo bar malo za sve propuste koje smo cinili i za sve one nepravde koje su nam drugi poturali.
Boli i bolece...Ne znam ni ko ni kako ce moj klub voditi u 2016.?Ne znam ni ko ni kako ce u njemu igrati, zeleti da igra ili biti deo njega?Ja samo molim one koji su sada u njemu i nose dres SVETINJE!Razduzite opremu, zahvalite se svima i idite, ako nemate casne namere.Pozdravite se sa nama ili otidjite (kao neki)bez pozdrava i zahvaljivanja...Samo idite, svi koji niste GROBARI, nemate GROBARSTVO u srcu i LAZNO se predstavljate...Zelim vam Intere, Barse, Bajerne...ali MOJ I NAS PARTIZAN, vise NE!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар