expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 15. децембар 2015.

NISTA SLUCAJNO NIJE...

Nama bre, i treba sve ovo sto nam se desava!!!
Da lupimo zadnjicom o pod i dozovemo se pameti konacno, uvidimo da smo, ama bas, isti postali kao oni, i da samo gledamo svoje guzice !!!
Oni poturaju, ispipavaju i namerno provociraju a mi se pecamo kao mladi somovi! Sa ovolikim brojem stranacki obelezenih navijaca, nazalost lako su uspeli da nas totalno sjebu, ponize i srozaju, da zaista ce opet trebati vremena da budemo ozbiljan klub.
Nama vec godinama ne valja niko!?Od Bjekovica i Zecevica pa na ovamo, svaka garnitura je imala "svoje navijace" i "svoju opoziciju" koja je zelela neke druge, partijski bliske ljude na celu kluba.Redjali su se kao na traci, bili gadjani, prozivani, pljuvani...Nazivani penzionerima, taksistima, svinjarima, mlekadzijama, idolima..bez razlike i bez odnosa od rezultata i uspeha.Svako je imao svog protivnika, cak i oni koji su imali rezultate na zavidnom nivou i koji su reputaciju PARTIZANA dizali u Evropi mic po mic, iz dana u dan.
Ubaceni elementi, secikese i mufljuzi u klubu samo su davali jacinu i brzinu naseg sunovrata.Mi smo ti koji smo glavni protagonisti danasnjice jer smo dozvolili da na stadionu i hali postojimo kao "mi i vi...dobri i losi...upravini i antinjihovi".Dozvolili smo da JUG ima svoje favorite, ISTOK svoje a zapad neke sasvim trece...Popustili smo konacno onima koji su ovo i hteli, koji su godinama rovarili i pokusavali da nas dovedu do toga da se medjusobnoo zakrvimo i prepustimo im tron.
Psovali smo Bjekovica, smejali se Popovicu, pljuvali Toleta, rugali se Djuri, teramo svinjara i ekipu...Sve po spisku, vidim sada, i onima koji pominju Savu i ostale..a trazimo LEGENDE???Mi zaista ne znamo koga hocemo a koga necemo! I sve dok je tako, ovi sto nemaju"hleba da jedu" a jedu nase pare,uzivace na prestolu.
I bice , nazalost tako, sve dok se ne dozovemo pameti, ostavimo po strani jbn politiku i druge, i gledamo svoje dvoriste i rezultate.A ne vecito da budemo antiprotivni i antidrustveni...
I SVE TO DO, PRAVE I OZBILJNE INO-PRIVATIZACIJE KLUBA!!!
GOXY:)

Нема коментара:

Постави коментар