expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 15. децембар 2015.

KO JE KADAR DA SE SA ZLOM BORI...???

 MOJI GROBARI HOCE LEGENDE KLUBA NA CELU FKa !?!
Ja samo, onako naivno, pitam: koje?
Koje su to legende koje PARTIZANU u ovoj drzavi, sa ovom vlascu i premijerom koji je odrastao na severu, koji poklanja zvanicnicima zvezdine dresove i koji sa salom sedi u lozi danas, koje mogu pomoci da PARTIZAN izadje iz ove krize?
Ko to moze sa mesta predsednika kluba upravljati profesionalno i domacinski novcem kojim se raspolaze?Koji to od legendi ima ekonomiju u malom prstu pa ce nezavisno od drzave napraviti cudo?
Da li mozda neko misli na cika Soleta , koji je u godinama da ne zna da li je posao ili dosao na stadion? Da li mislite na Djanija, koji nije znao ni sa svojim novcem a da ce znati ovde?Da li smatrate da to moze Moca, koga ne slusaju ni klinci danas ? Da li su kadri to da rade Batica, Mijat, Tomic,Savo, Keza...???
Da li zelite da od njih napravimo "potrosnu robu" i zamrzimo ih jer "nisu nista uspeli"? Koga vi to vidite, dragi moji GROBARI, kao DOMACINA kuce a da je kadar da sa drzavom udje u rat zbog svega sto nam radi?
Nema bre takvih u zemlji Srbiji i u svetu.Nema ljudi koji ce srcem uci i pokusati da scenario slabljenja kluba zaustavi, na ustrb jacanja drzavnog ceda!Kome to je u interesu, u zemlji lopovluka, bescasca i vredjanja istinskih velicina?
Mozemo se kurobecati, predlagati, zaklinjati u ovog ili onog...I opet,kada neko dodje,imacemo pola-pola misljenje o njima.I sve tako u krug.Bas kao i u KK, gde su danas bas te LEGENDE koje smo trazili...Imena Berica, Pekovica,Stevanovica. Todorica, Bozica, Kecmana, Avdalovica i jos mnogih u klubu, svakom u Evropi bi imponovala, ali su kod nas predmet neslaganja i predmet politickog prepucavanja.Da li bi i da li ce i u FK biti isto.Pa naravno da hoce, jel smo takav narod.Takvi, da bi sada sve legende KKa bacili sa mosta a doveli neke druge"jace" legende u vidu Praje, Grbe, Duleta, Marica...
I sve tako u krug...A, nista se ne pitamo i nista ne mozemo da uradimo...
SVE DO PRAVE PRIVATIZACIJE I PRAVOG DOMACINA KUCE!!!
Ko dozivi , neka prica...
GOXY:)


Нема коментара:

Постави коментар